Sök

Bra att veta

Här kommer det tips på saker som är bra att veta inför ditt besök i eller till Oskarshamn. Toaletter, parkeringsplatser eller någon att fråga om tips. Häng med och varmt välkommen till Oskarshamn!

Kontakta turistinformationen

Funderar du på vad du kan hitta på idag? Söker du efter lugnet samtidigt som du vill kunna köpa en glass? Vill du ha tips på restauranger eller närmare bestämt när din favoritrestaurang öppnar? Kanske har du en minsting i familjen som allra helst vill upptäcka en skojig lekplats? Tveka då inte att höra av dig till oss i turistinformationen. Söker du däremot efter en specifik kollega hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar här på attraktivaoskarshamn.com.

Toaletter – bra att veta

Något som är bra att veta när man är ute på äventyr är att det finns en hel del offentliga toaletter på flera platser runt om i kommunen. Spana in vår digitala karta! Ibland har nöden ingen lag och då är det bra att ha koll.

Parkering

Oskarshamns kommun ansvarar för de allmänna parkeringarna runt om i kommunen och erbjuder en digital karta där du kan planera inför ditt besök i Oskarshamn. Du hittar all information om parkering i Oskarshamns kommun här. Det erbjuds alla typer av parkering, fri parkering med p-skiva i några timmar eller långtidsparkering mot avgift. Hitta den parkeringsplats som passar dina behov.