GLÄDJERUSET BLIR VIRTUELLT

Nästa: 2020-09-24

Evenemangsinformation

Alla datum

 • 22 Augusti 2020, kl:
 • 27 Augusti 2020, kl:
 • 3 September 2020, kl:
 • 10 September 2020, kl:
 • 17 September 2020, kl:
 • 24 September 2020, kl:
 • 29 September 2020, kl:

Välkommen till Glädjeruset – loppet för ALLA!
Men i år lite annorlunda. Delta när du vill, där du vill.

Trots att vi i år inte kan träffas och gå, springa, jogga eller rulla tillsammans på grund av Covid-19, så vill vi inte ställa in Glädjeruset. Vi gör det till ett virtuellt lopp istället där du kan delta när du vill, där du vill och hur många gånger du vill.

Glädjeruset 2020 går av stapeln på en plats nära dig, loppet anordnas helt virtuellt genom Race.se. Gå in på Race.se och sök upp Glädjerusets loppsida, skapa ett konto och anmäl dig. Klart! Såhär fungerar processen:

 1. Anmäl dig och skapa konto på Race.se
 2. Spring ditt lopp var och när du vill från och med 22 Augusti till 30 September,, och notera din tid antingen med stoppur, tag tid med mobilen, eller använd din träningsklocka. 
 3. Gå till din Race.se Profil: https://race.se/sv/myProfile
 4. Navigera till fliken “My Results”
 5. Leta upp Gläderuset i listan och klicka på “Add result / lägg till resultat”
 6. Skriv in din tid och lägg in en länk till din aktivitet i valfri app så som strava, Garmin etc (länken är frivillig att lägga in)
 7. Nu kan du se dig själv i resultatlistan!

Du kan delta när du vill och där du vill under perioden 22 augusti – 30 september. Anmälan är öppen fram till 20 september. Vill du ha ditt namn på nummerlappen behövs anmälan senast 10 augusti. Räkna med att det dröjer en vecka från att du anmäler dig tills att deltagartröja, nummerlapp, medalj och bok har kommit hem till dig. Ladda gärna upp en bild på Instagram med hashtag #glädjeruset2020 när du kör loppet och du är med och tävlar om fina priser. Vi drar en lycklig vinnare varje vecka mellan 22 augusti – 30 september som presenteras på vår Facebook-sida och på Instagram.

Du kan delta när du vill och där du vill under perioden 22 augusti – 30 september. Anmälan är öppen fram till 20 september. Vill du ha ditt namn på nummerlappen behöver din anmälan senast 10 augusti. Räkna med att det dröjer ca en vecka från att du anmäler dig tills att deltagartröja, nummerlapp, medalj och bok har kommit hem till dig.Ladda gärna upp en bild på Instagram med hashtag #glädjeruset2020 när du kör loppet och du är med och tävlar om fina priser. Vi drar en lycklig vinnare varje vecka mellan 22 augusti – 30 september som presenteras på vår Facebook-sida och på Instagram.

STARTAVGIFT

Anmälan för Glädjeruset är i år 225 kr (125 kr om du är under 18 år). I startavgiften för Glädjeruset 2020 ingår deltagartröja, nummerlapp, medalj och boken ”När vi var bäst” om det svenska tennisundret.

Vill du som är ledsagare/medlöpare ha deltagartröja och medalj är du välkommen att anmäla dig till ordinarie anmälningsavgift.

DISTANS

Precis som på det vanliga Glädjeruset kan du välja mellan 2.5, 5 eller 10 km. För de allra minsta har vi Knatteruset på 400 meter.