Sök

Hitta ditt boende

Går du i tankar på att flytta till Oskarshamn, men saknar i nuläget boende? Då har vi på denna sida samlat länkar till bra sidor för dig som går i bostadstankar. Vi hjälper dig att hitta ditt boende i Oskarshamn!

Hyresvärdar

Oskarshamns kommun erbjuder ett stort utbud av hyresvärdar för dig som är på jakt efter en hyresrätt. Gillar du att bo nära centrum eller föredrar du att ha landsbygden som närmsta granne? Du hittar information om alla kommunens hyresvärdar om du klickar här.

Det finns också många privatpersoner som hyr ut lägenheter och hus. Perfekt för dig som ska bo i Oskarshamn under en kortare period i samband med jobb eller skola. Eller om du vill njuta av en sommar i skärgården! Hitta ditt boende genom aktuella annonser från privatpersoner på Blocket.se boendesidor. 

Köpa din bostad

Går du i funderingar på att köpa din bostad? Wow så härligt! Vi har vi många duktiga mäklare som hjälper till vid bostadsförsäljningar.  Du hittar alla mäklare inom kommunen om du klickar här.

Du kan också alltid spana runt på egen hand i bostadsdjungeln. Kika in på aktuella bostadsannonser hos hemnet.se och blocket.se. Vi hoppas att du hittar ditt drömboende i Oskarshamn.

Bygga bostad

Hitta en ledig tomt och bygg din drömbostad! Ta steget och förgyll drömmen. Detta gör du enklast på kommunens lista över lediga tomter som du hittar här. 

Tänk på att ta del av information och regler kring bygglov. Det gör du enklast på Samhällsbyggnadskontorets hemsida som du kommer till om du klickar här. 

Vi hoppas att du ska hitta det boendet som passar dig bäst! Behöver du bo någonstans medan du letar? Spana in våra boendemöjligheter.