Sök

Stories

Kärlek i city

Publicerad den 9 februari, 2021

Välkommen att fånga en dos med kärlek i city! Runt om i staden är det smyckat med pyssel från förskolorna i Oskarshamns kommun. Glittriga hjärtan, hjärtan av pärlor och fina budskap ger glädje åt Oskarshamns invånare.

I Gallerian, Flanaden och vid stråket ner mot Lilla torget finns det hjärtan fyllda med kärleksbudskap. Erik Hjertqvist, Stadsarkitekt på Oskarshamns kommun och Johanna Asp, Platsutvecklare hos Attraktiva Oskarshamn pyntade city med glada hejarop från förbipasserande.

Det är härligt när små saker som glittriga pappershjärtan kan göra så mycket för en stadskärna. Men det absolut roligaste med pyntet är att barnen på Oskarshamns förskolor har fått varit med och bidra på sitt sätt.

– Erik Hjertqvist, Stadsarkitekt på Oskarshamns kommun.

Förskolorna ger kärlek i city

Med hjälp av förskolorna i Oskarshamn blev det möjligt att fylla city med kärleksfulla budskap – något som i synnerhet uppskattas i dessa tider. Många strosare stannade för att läsa och ta kort på hjärtana.

Handla kärlek

Handla kärleksfulla presenter till alla hjärtans dag! Varför inte bjuda någon du håller kär på fika, lunch eller middag och delta i take away jakten. Du kan dessutom handla hem presenterna tryggt och säkert med fri hemleverans i hela Oskarshamns kommun. Tack för att du stöttar den lokala handeln i Oskarshamn.