Sök

Stories

Lena Persson- Vinnare i Oskarshamn

Publicerad den 23 september, 2020

Under sommaren anordnade vi på Attraktiva Oskarshamn en tävling hos Oskarshamns tidningen. Det handlade om att kunna vinna sin inställda semester och få en resa till Oskarshamn. Över hundra tävlingsbidrag kom in och tre vinnare valdes ut.

Lena Persson är en vinnare i Oskarshamn. Till vardags befinner sig Lena på Öland där hon bor tillsammans med maken Carl Magnus. Paret fick ställa in en resa till Gran Canaria och en tågluffsresa genom Europa i sommar. Nu har de istället fått besöka Oskarshamn.

– Det känns fantastiskt att ha fått vinna, tack för uppmuntran mitt i allt elände, säger Lena Persson.

Johan Sjöstrand och Amanda Hedberg som arbetar som platsutvecklare inom besöksnäringen hos Attraktiva Oskarshamn skräddarsydde ett weekend-paket till Lena- och Carl Magnus Persson samt två vänner till paret. I sin inskickade motivering till varför paret borde vinna resan till Oskarshamn nämnde de att de var intresserade av kultur, konst och historia. Mat och avkoppling skulle även resan innehålla.

Fika och spa blev favoriter

Lena och hennes man Carl Magnus samt två vänner till paret bodde två nätter på Best Western Hotel Corallen. De fick besöka Döderhultarmuséet och Sjöfartsmuséet i Oskarshamns Kulturhus där Amanda Hedberg mötte upp paren för att höra hur vistelsen varit hittills.

– Vi har haft det superbra och ser framemot att fika på Nilssons konditori. Vi har läst på om konditorn Anders Oskarsson och det ska bli intressant att smaka på hans bakverk!, säger Lena Persson.

Paren åt middag på Restaurang Badholmen samt Hotell Corallen. De fick även slappna av i spat på hotellet efter en lördag med härliga aktiviteter. Innan de återvände till Öland blev det även ett besök på Liljeholmens fabriksbutik.

– Jag kommer att tipsa om Nilssons Konditori och spat på Hotell Corallen till mina vänner, säger Lena Persson som håller med om att det är härligt att vara en vinnare i Oskarshamn.