Sök

Stories

Sportlovet i Oskarshamn

Publicerad den 17 februari, 2021

Vecka 8 är här och det innebär att du kan njuta av sportlovet i Oskarshamn. Vad ska du hitta på under veckan? Vi har samlat tips på aktiviteter, ett bingospel och andra roligheter att hitta på i Oskarshamns kommun. Du hänger väl med?

Besök Hjortberget eller åk längdskidor

Åk pulka i naturen! Hitta din alldeles egna backe och susa nerför den. Gillar du att åka skidor? Du har väl inte missat att du kan hyra utrustning och köpa liftkort i Hjortberget! En perfekt backe att öva på utförsåkning i. Å andra sidan kanske du trivs bäst på ett par längdskidor? Då ska du definitivt spana in Fritid Oskarshamns skidspår. Runt om i Oskarshamns kommun finns det spår att upptäcka, så länge snön finns kvar så att säga!

Snart 13

Hur är det att vara snart 13 i Oskarshamn? Häng med Oskarshamnstjejerna Zanna, Lea, Olivia och Leah i säsong 4 av SVTs serie Snart 13. Det blir båtäventyr i skärgården, kärlekspirr och en hel drös med vänskap. Perfekt för en dag på sportlovet i Oskarshamn när du har varit ute en hel dag!

Se serien här.

Ät utomhus på sportlovet i Oskarshamn

Ta med familjen ut på lite äventyr under sportlovet! Varför inte äta en middag utomhus? Grilla korv, drick varmchoklad eller varför inte lyxa till det med Take away fika? Du kan bland annat spana in kartan med grillplatserna i Oskarshamns kommun här.

Läs en ny bok

Hos Busfrö i Oskarshamn kan du fynda tryggt och säkert! Köp hem några nya böcker med fri hemleverans eller boka en privat shoppingtid i butiken. Läs mer om vilka ytterligare butiker du kan få Coronaanpassad shopping hos här.

Bingo på sportlovet i Oskarshamn

Sist men inte minst, var med på sportlovsbingot. Spara bilden och bocka av under lovet! Lyckas du få bingo du kanske dessutom hinner med alla utmaningar på en vecka?

Pssst missa inte Kulturhusets sportlovsaktiviteter här. Du kan bland annat gå på skulpturjakt eller skapa ditt eget datorspel, vilken häftig grej.