Sök

Take away jakten

Take away jakten innebär att du handlar din mat eller fika hos någon restaurang eller café inom Oskarshamns kommun och sparar kvittot. När du handlat från minst tre olika restauranger eller caféer tar du ett foto på kvittot och skickar till oss. De 200 första får ett presentkort hos Handel Oskarshamn till ett värde av 100 kr.

Så här gör du:

  1. Handla mat från minst tre olika restauranger för minst 80 kr per köp och spara kvittot.
  2. Ta foto av de tre kvittona.
  3. Skicka fotona till info@oskarshamn.com tillsammans med ditt namn och postadress.

Regler

Efter att vi mottagit mejlet skickar vi ett presentkort hem till dig från Handel Oskarshamn med ett värde av 100 kr. Erbjudandet om Take away jakten gäller för de första 200 personer som mejlar och kommer att skickas ut i januari. För att alla ska kunna medverka får man endast vara med en gång per person. Dessutom måste köpen göras hos tre olika restauranger och caféer från och med den 28 december. Köpen kan göras på alla verksamheter inom Oskarshamns kommun inom restaurang och café, det inkluderar även frukost på hotell. Take away jakten kommer att avslutas när de första 200 personerna har mejlat in sina kvitton. Därför kan vi inte sätta något slutdatum.

Stort tack

Thilde på Shalom

Take away jakten genomförs av Attraktiva Oskarshamn på uppdrag av Oskarshamns kommun, som ett stöd för våra lokala restauranger och caféer under Corona-pandemin. För Oskarshamns näringsliv är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt att stötta restauranger och caféer i rådande tider.

Café och restauranger i Oskarshamn

Ta chansen att handla mat på någon av Oskarshamns caféer och restauranger och delta i Take away jakten.