Sök

Stories

Christian Ebeling- Vinnare i Oskarshamn

Publicerad den 21 december, 2020

Under sommaren anordnade vi på Attraktiva Oskarshamn en tävling hos Oskarshamns tidningen. Det handlade om att kunna vinna sin inställda semester och få en resa till Oskarshamn. Över hundra tävlingsbidrag kom in och tre vinnare valdes ut, där i bland Christian Ebeling.

Christian Ebeling från Uppsala längtade efter att få ta med sig sina tre döttrar till medelhavsblåa Grekland sommaren 2020 men Covid-19 bröt ut. I samband med detta fick dock Christian syn på en annons om en tävling där man kunde vinna sina kraschade semesterplaner. Christian skickade in en motivering och blev en av tre vinnare i Oskarshamn.

– Wow det känns fantastiskt att få ta med mig mina döttrar och uppleva något nytt. Vi har faktiskt aldrig varit i Kalmar län, säger Christian Ebeling.

Johan Sjöstrand och Amanda Hedberg som båda jobbar med platsutveckling av besöksnäringen hos Attraktiva Oskarshamn skräddarsydde en helg för familjen Ebeling. Eftersom familjen skulle ha åkt till Grekland blev det solklart med ett besök i simhallen hos Arena Oskarshamn. Där fick familjen bada och sola vid den tempererade solstranden.

De två nätter som familjen Ebeling var här spenderades hos Best Western Sjöfartshotellet. De fick ett härlig välkomnade och njöt av hotellfrukosten. Andra smakupplevelser införskaffades hos Badholmen, Pub Munthes och Nilssons Konditori. De fick även en fängslande upplevelse hos Jailbreak Oskarshamn där de lyckades ta sig ut från rummet 24 luckor. Christian och döttrarna tackar för en härlig helg tillsammans hos oss och hälsar att det var härligt att vara vinnare i Oskarshamn.

Bilder från resan till Oskarshamn

Tack för en härlig helg, vi har haft det jättefint! Hälsa gärna alla inblandade och tacka de så mycket!
-Christian Ebeling